När du läser det här

När du läser det här har jag precis avslutat ett 14 timmar långt arbetspass och lärt mig att jag inte längre är så ung som jag brukade vara. För bara några år sedan snittade jag på 16 timmar per dag men det fungerar helt enkelt inte längre, 33 verkar vara en ålder som faktiskt betyder något. Som tur är upplever jag inte samma behov av att gasa 16 timmar per dag längre utan nöjer mig med någonstans mellan 8 och 12. Nu är det i alla fall dags att slänga sig på käften, klockar är precis 03.00 svensk tid och här är hon åtta.

Imorgon blir det förmodligen av att flytta till det nya huset och det är en oerhörd befrielse på många sätt, dels för att det äntligen är klart, dels för att det är så öppet och luftigt. Jag är verkligen nöjd med hur det har tagit sig och det är nog den vackraste bostad jag någonsin haft. Det ska bli skönt med ett hemmakontor med bra utsikt och rejält med fönster, det ska bli, om möjligt än skönare med ett toppmodernt kök. Visserligen blir det heltidspersonal på kök och städning men det är ändå lättande.

2 svar på “När du läser det här”

  1. Det där var en tarvlig och nedrig bloggpost av dig. Speciellt när du länkar till huset också.
    För du har naturligtvis koll på att snön vräker ned nu i Sverige speciellt där jag bor. Så inte nog med att de strör salt på vägarna. Du skall strö den i våra sår också. :-)

    Snyggt hus. Vad ligger prisläget på unegfär för den typen av hus med havsutsikt där borta hus dig?

  2. Priserna varierar ganska kraftigt och om man vill ha närhet till havet så är det en grej som är lite dum, man kan inte ha det i huvudstan som ligger mitt inne i landet. Det var eg meningen att vi skulle på på stranden eftersom jag kan jobba var som helst men hustrun ville också jobba visar det sig så inne i stan fick det bli.

    Man kan nog bygga ett liknande hus för 1.2 MSEK om man hittar en tomt med bra pris (det finns några just nu).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *