Nazisterna i Katrineholm

Hos Selig kan vi idag läsa om Etnisk rensning i Katrineholm. Jag har lite svårt att utläsa vad som egentligen hänt i Katrineholm för jag har svårt att acceptera att ett kommunalråd (även i en håla som Katrineholm) skulle säga: Jag vill inte att de ska vara i Katrineholm, de ska åka vidare.”

Det handlar om Romer som ställt husvagnar på någon sketen parkeringsplats och som tydligen inte är välkomna i Katrineholm, anledningen är oklar.

Oavsett så tycker jag klart att det är något som är värt att uppmärksamma och jag tycker att om du har twitter eller en blogg så sprid det vidare. Jag har svårt att förstå, oavsett vad som ligger bakom, hur en vuxen, tänkande människa kan säga något sådant. Jag tycker helt klart man ska få en bloggosfärisk bajsstorm för sådana uttalanden.

2 svar på “Nazisterna i Katrineholm”

 1. Det är ju rätt enkelt; politiker ska inte lägga sig i vart folk håller hus, de ska inte ens lägga sig i polisens arbete när de ser till att lagar följs eller p-vakters eventuella bötläggande av felparkerade husvagnar.

  Däremot ska de i lugn demokratisk ordning stifta lagarna och reglerna som polisen och parkeringsvakterna sedan ska upprätthålla.

  Det största problemet är enligt mig inte att just den här politikern verkar vara främlingsfientlig utan att han inte sköter sitt jobb på det vis han har mandat för.

 2. Klantskalle till politiker…

  Vi och våra familjer hade inte heller fått bosätta oss på en parkering heller.
  Det finns otroligt mycket regler kring boende i Sverige och det finns gott om paragrafer att hysa bort dom med istället för att göra bort sig i media.

  Vad är det för fel på Katrineholm?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *