Nu är det slut med Tankafritt.nu

Tankafritt.nu har funnits sedan Juni 2006 och fick ett enormt genomslag när jag startade. Nu efter lite mer än två år har det tyvärr blivit dags att slå igen portarna och släcka lyset. Tankafritt tar inte längre emot medlemmar. Självklart är alla som redan registrerat sig anslutna till dess medlemsskapet löper ut men det går inte att förnya eller nyregistrera.

Huvudanledningen till att jag väljer att stänga registreringen är att det faktiskt är en hel del arbete att driva kassan. Min livssitation är sådan att det inte lägre finns utrymme att driva Tankafritt.

Jag har hela tiden sett kassan som ett experiment och som ett oväsen i fildelningsdebatten och jag hoppas att alla som varit medlemmar eller som deltagit på andra sätt kan känna samma stolthet som jag gör över de två år som kassan var aktiv. Förhoppningsvis väckte vi lite nya tankar och kanske till och med åsamkade lite skrubbsår på en del åsikter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *