Och den långa ludna svansen

Det finns ett ämne som jag aldrig tröttnar på att prata om. Den långa svansen är en upptäckt som förändrar hur vi ser på världen, det kanske inte verkar som det vid en första anblick men jag skulle vilja påstå att The Long Tail kommer förändra hur vi ser på affärer, upphovsrätt och marknadsföring på ett plan som saknar motstycke hittills.

The Long Tail - Cris Andersson
Om du inte är övertygad så har jag en bunt exemplar av The Long Tail som jag kan skicka på posten, om du säger till mig innan veckan är slut och jag inte tömt förrådet så ska jag lägga den på lådan bara du säger till. Boken är så pass bra att jag helt enkelt var tvungen att köpa ett större lager och nu flyttar jag tvärs över Atlanten och kan inte gärna frakta med dom.

2 svar på “Och den långa ludna svansen”

  1. Well, jag skulle inte tacka nej till ett exemplar. Mitt förra exemplar har försvunnit av någon konstig anledning :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *