Om du tycker att Nakna Sanningen är bra

Som du säkert vet håller jag på och experimenterar med Bloggportalen.se och dess halvkonstiga system. Jag har efter en del kollande förstått att det fuskas ganska rejält och jag skulle tycka att det är intressant att se vad allt detta egentligen ger.

Jag skrev tidigare om hur man kan trixa upp sig som populärt sökord men om sanningen ska fram tycker jag kanske inte att det är så fantastiskt, det ger kanske 50 besökare om dagen. Jag skulle vilja testa en annan sak, som jag faktiskt inte ens tycker är att fuska. Dessutom behövs din hjälp.

Lägg till Nakna Sanningen som Favorit

Om du gillar min blogg så skulle jag verkligen uppskatta din hjälp, jag tror att det här kan vara ett om möjligt ännu intressantare experiment än sökningsbluffen, dels för att det är på riktigt, dels för att jag tror att det blir mer skjuts.

7 svar på “Om du tycker att Nakna Sanningen är bra”

  1. Visst kan jag hjälpa ditt experiment, och lägga till dig som favorit, men då får du lägga till mig som favorit också, på bloggportalen, men det kommer väl aldrig att hända ;)

    Du är smart, väldigt bra på att göra reklam för din sida/blogg, så då får du väl mer kunder inom sökmotoroptimering inom kort. Du behöver hjälp och jag behöver hjälp ;) Nå, lägger du till mig, så lägger jag till dig ;)

  2. Nog kan jag göra det. Nu tror jag inte att det ger särskilt mycket besök faktiskt, det är mer av ett experiment.

  3. Såg att någon var inne på min sida idag, ifrån ditt domän. Det kanske var du?

    Lägger du till mig först så lägger jag till dig som favorit på Bloggportalen.

    Har precis lagt ut min frågestunds svar på min blogg, så ifall du är nyfiken på att veta mer om mig och min blogg så är det bara att kolla in min blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *