Om jag betalade din lön, vad skulle du göra?

Om jag under 1 år skulle betala en skälig lön till dig. Du skulle ha fria händer att göra vad du vill så länge det är något konstruktivt, något som blir något. Du har 1 helt år på dig att prestera någon form av resultat och det behöver inte vara något man kan tjäna pengar på, vad skulle du göra?

3 svar på “Om jag betalade din lön, vad skulle du göra?”

  1. Jag är själv inte alls säker på vad som skulle hända, det finns en viss risk att jag gör ganska lika saker som idag, kanske i lite lugnare tempo dock. Om det inte skulle hända har jag lite idéer, t ex att bygga en egen ubåt, hur svårt kan det egentligen vara?

  2. Intressant frågeställning, ta den ett steg längre, om du vaknade en morgon, och du fick besked att du ärvt en miljard kronor, vad är det första du skulle gjort, och på sikt, hur tror du att du skulle förändrat ditt liv?

    Ang. lönen ett år, jag skulle byggt vidare på mitt imperium, och sannolikt skulle du fått en andel nånstans i det.

    :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *