Ont i ryggen?

Jag sitter ju och jobbar framför datorn hela dagarna och har till slut kommit på hur viktigt det är med vettiga möbler. Eftersom min skärm är väldigt stor, i alla riktningar, måste jag ha de lite snett på skrivbordet. Det här gör att jag sitter och vrider mig lite hela tiden. I kombination med en allt för dålig kontorsstol gör det här att jag ofta har ont i nacke och rygg.

Har alltså kommit på att jag behöver en bra kontorsstol, badly. Däremot verkar det svårt att hitta en med de kvalitéer jag letar efter. Vill att den ska ha nack- och arm-stöd, inte vara av läder och så får den inte se fruktansvärd ut. Det är ok om den är ful men den får inte se ut som ett monster.

Jag har inte lyckats hitta en enda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *