På måndag börjar den årliga Bloggkärleksveckan

Vecka 21 är den årliga bloggkärleksveckan. Bloggkärleksveckan är en årlig tradition som funnits ända sedan förra året och nu på måndag är det dags igen. Tanken med bloggkärleksveckan är enkel, blogga om en bloggare du tycker förtjänar mer uppmärkssamhet, någon du gillar.

Länkar är Internets blodomlopp, genom länkarna färdas allt det som gör Internet levande. Här kommer läsare till din blogg och dessutom en liten push som visar sökmotorer att du är någon att räkna med. Varje länk på nätet är nämligen en röst, om jag länkar till dig så röstar jag på dig i Googles och de andra sökmotorernas ögon och du kommer få en lite bättre position i sökresultaten. Genom att passa på att länka till bloggare som du gillar ger du dem alltså massor av bra effekter.

23-29 Maj är det alltså dags för bloggkärleksveckan för andra året. Förra gången var vi några hundra deltagare och min förhoppning är att vi kan bli ännu fler i år. Det är inte svårare än att du bloggar om någon du gillar.

Du kan dessutom använda vår lilla flagga:

Här hittar du instruktion för hur man lägger till den. 

Nu finns det en grupp på Facebook där vi försöker samla alla bloggar som deltar – ta och gå med och lägg till ditt bloggkärleksbidrag

29 svar på “På måndag börjar den årliga Bloggkärleksveckan”

  1. Pingback: Love week |
  2. Detta är ett jättebra initiativ som jag självklart hoppar på direkt! Det är perfekt i min bloggs koncept och tanken, syftet och målet med detta är samma som jag vill uppnå! Bra där!

  3. Aha, visste inte att det var det nu, men jag gjorde ett tipsinlägg om andra bloggar redan för någon dag sedan, så den får gälla även för nästa vecka:) Tipsade om 9 bra bloggar där. (varav en sökmotorkonsults blogg)

  4. Jag ska försöka komma ihåg att skriva minst två eller kanske tre inlägg under bloggkärleksveckan, jag var ju med förra året och deltar självklart i år igen.

  5. Pingback: Bloggar om marknadsföring, SEO och musik jag följer (tips)
  6. Pingback: Bloggkärlek 2011 | Pontus hörna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *