Pecha Kucha Örnsköldsvik

Onsdag den 20:e februari går Pecha Kucha Örnsköldsvik av stapeln för fjärde gången och jag kommer finnas på plats och prata om den resa jag gjort för att komma dit jag är idag. Jag hoppas att det kommer någon och lyssnar?

Pecha Kucha är en form av föreläsning enligt en japansk modell och det är ganska annorlunda från vad vi är vana vid. Framförallt är det mycket kortare och därmed förhoppningsvis kärnfullt och intressant. Det hela är uppbyggt runt 20 bilder och varje bild får 20 sekunder, varken mer eller mindre.

Pecha Kucha Örnsköldsvik

 

Jag kommer att prata om hur jag och den svenska SEO-braschen växt sedan jag för första gången kom i kontakt med sökmotoroptimering. Det blir en ganska rask resa från källarverksamhet fram till den utmärkelse jag nyligen fick för min egen del, om hur branschen på samma tid gått från en handfull aktörer till att vara en av Sveriges snabbast växande branscher med miljardomsättning.

Om Pecha Kucha

I Örnsköldsvik är Pecha Kucha en del av projektet Världsklass 2015 och arrangeras av Frida Bylin och Vanja Östman, du hittar mer information här. Nästa gång är på Reuterdahls, onsdag den 20:e februari, kl 18.40.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *