Playbook – Blackberry kommer till Sverige.

Idag kom nyheten att Blackberry Playbook kommer till Sverige i augusti. Playbook är Blackberrys tablet och för er som inte är så bekanta med Blackberry låter det kanske inte som en särskilt stor nyhet.

PlayBook

Långt innan Iphone fick sitt stora genomslag i Sverige så satt jag och många med mig på Blackberry däremot. De är enligt egen utsago i IT24 ”vana vid att vara marknadsledande” och jag skulle vilja påstå att deras telefon nog var det som piskade utvecklingen framåt.

När det gäller Playbook så har den fått ganska blandade omdömen men jag ser helt klart fram emot lanseringen, den ska utan tvekan testat.

It runs Flash!

3 svar på “Playbook – Blackberry kommer till Sverige.”

  1. Snygg för att vara Blackberry :) Men tror ej den kommer nå samma framgång som Ipad. Vad jag helst vill för övrigt på deras smartphones se är en bättre kamera, vilket är deras största nackdel.

    1. Tror du har helt rätt, Blackberry har ju aldrig varit något för oss svenskar och tror inte att Playbook kommer slå särskilt väl heller – oavsett om den är bättre eller inte.

  2. Är inte särskilt insatt i den här sortens enheter, men det känns ju lite…annorlunda, att de riktar in sig 100% på omedvetna bakåtsträvare i en reklamvideo. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *