Poker i Dominikanska Republiken

Ser ut som att jag får åka till Dominikanska Republiken i höst. Min fru har gett mig ett paket i Punta Cana Poker Classic i present (helt sådär bara).  Det är en helt galet lyxig resa som dessutom innehåller en $100.000 guaranteed pokerturnering.

Jag brukar ju förstås hävda att Costa Rica är det allra främsta resmålet men om man gillar ren skär lyx så är Punta Cana nog kanske till och med snäppet vassare. Kommer bo på Moon Palace (5 stjärnor) med Premium all inclusive, det betyder att Allt ingår. I teorin skulle jag kunna sitta på hotellrummen 24/7 och beställa upp skumpa och hummer med room service utan att betala en spänn.

Nu gillar jag ju förstås att spela turneringspoker med och det är ta mig tusan en $1000 buy in som förfaller om jag inte spelar så jag kommer nog sitta och lira men jag ska se till att dricka skumpa vid bordet åtminstone. Senaste pokerturneringen jag gästade var Costa Rica Invitational (tyvärr ingen länk till info för infon verkar ha tagits bort) som anordnades av Point Poker. Också det en turnering jag faktiskt blev bjuden på om än inte av min fru den gången. Gick dåligt där, tror jag landade som 46:a eller något.

Om du är sugen på att träffas i söderhavet och om du vill lira turnering så går det antingen att köpa in sig, kostar $2000 inkl turneringen (flyg ingår inte) eller så finns det gott om satelliter på True Poker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *