Ryanair

Ryanair är det billigaste du någonsin kommer att hitta, alla kategorier. Ryanair är billigare än luften planen behöver för att få bärkraft. Ryanair är så billigt att det nästan blir pinsamt. Som flygbolag betraktat så skäms man nästan dom gånger man måste erkänna att man flög med dom eftersom man då är en billig person, så billigt är det.

Många företag som säljer billiga produkter vill inte förknippas med ord som ”billigt” och använder dom därför inte i sin marknadsföring alls. Man försöker komma runt det för man vill ju förmedla ”prisvärt” så man använder alla möjliga formuleringar och bilder av prisvärt med inte billigt. Ryanair gör tvärt om. Det finns inga som odlar bilden av lågpris så bra som flygbolaget, i sin reklam, på sin site och i de artiklar som deras PR-byrå lyckas få publicerade i varenda tidning.

När de går ut med att de ska börja ta betalt för toalettbesök, tror du på fullaste allvar att de tänker göra det för att tjäna pengar? Det är naturligtvis för att det ska kännas riktigt billigt. När de är det första flygbolaget som ska börja med ståplatser, kan det inte vara för att det ska kännas riktigt jävla billigt?

Gång på gång förvånas jag över att tidningarna skriver om deras senaste billighetsmanöver men det är som att journalister helt enkelt inte kan få nog av Ryanairs upptåg, som om det är så fantastiskt att trots att de vet att det bara är reklam så måste det publiceras. Det finns inte så mycket annat att göra än att lyfta på hatten för Ryanair, det råder ingen tvekan om att det är världens billigaste produkt, billigare än att gå på toan på centralen, billigare än att snyta sig och till och med billigare än att inte flyga alls.

2 svar på “Ryanair”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *