Scandinavian Songs

Scandinavian Songs är ett fulbolag startat av en serie glosögda star trek-nördar i tjocka glasögon. De gör ett tappert försök att lansera sig i bloggosfären genom vad de kallar ”nördarnas revansch”.

Genom att föra fram de officiella åsikten att alla som inte håller med Scandinavian Songs är (om möjligt) lika fula och trista som dom själva försöker de skapa uppmärksamhet i bloggvärlden.

Hur går det då med deras internetsatsning?

Tyvärr inte så bra, det råder ingen tvekan om att de helt saknar internetkunskaper, alla med lite vana av kommunikation har ju sedan länge lärt sig att man inte tjänar något på att vara ett forumtroll. Som du kanske förstår är ingressen en omskrivning av den debattartikel som postades av Niclass Björlund idag (27:e Maj). Han hade kanske hoppats att han skulle få lite länkar från bloggare men det blev det inget med, det sitter nofollow-tagg på länken nedan.

Niclass Björlund

Niclass Björlund är en av de tre personer som står bakom fulbolaget Scandinavian Songs, tyvärr har han råkat göra bort sig rejält i tron att han var en internetmarknadsförare (kolla länken till artikeln.

Scandinavian Songs

Scandinavian Songs är ett Stockholmsbaserat bolag som inte ens har en riktig site så jag utgår ifrån att det är någon form av ful verksamhet, känns ju inte seriöst att 2009 inte ge någon form av information. Å andra sidan kanske de helt enkelt inte förstått att Internet kommit för att stanna och 1984 som rubrik i artikeln var kanske inte en referens till boken utan till året då de tycker att utvecklingen borde stannat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *