Se Flash Forward

Flash Forward är utan tvekan en favorit bland underhållning. Jag är osäker på hur tillgänglig serien är på svensk TV, tror någon nämnde att det var TV400 och jag har inte alls längre koll på om det är något man har. Om det skulle råka vara så att du inte sett första säsongen på Flash Forward så är det dags att leta rätt på den, det är en riktigt bra tv-serie.

Storyn är lite besynnerlig, alla på hela jorden kollapsar i ungefär 2 minuter och under dessa två minuter ser alla en glimt av en bestämd tidpunkt 6 månader i framtiden. FBI kommer snabbt på att det är det som hänt och de påbörjar en stor utredning, det är den som är storyn. Det låter kanske som att Flash Forward är väldigt mycket sci-fi och alla gillar ju (konstigt nog) inte sci-fi. Sanningen är att det faktiskt inte är så mycket av den varan, det är mer bara ett startsskott som är lite mystiskt som leder till en ruggigt intressant historia som utspelar och invecklar sig.

Ta och leta rätt på Flash Forward om du missat serien. Jag har ju tyvärr inte så himla bra koll på svensk TV så jag kanske framstår som en idiot nu för att jag vräker på om det vanligaste samtalsämnet i landet. Det må i så fall vara hänt, bättre att jag är en idiot som sparkar in öppna dörrar än att du riskerar att missa det här mästerverket.

3 svar på “Se Flash Forward”

  1. Serien går på tv400, tror jag sett på någon annan kanal också men är osäker, har inte sett så många avsnitt men det verkar lovande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *