Slipa knivar – vässat erbjudande från Slipverkstaden

Per Nilsson KnivsliparenJag skulle vilja berätta om Per Nilssons senast tjänst. Det handlar om knivslipning. Anledningen är enkel, jag känner Per och har stort förtroende för honom. Dessutom tycker jag man ska uppmuntra dom som satsar.

Tjänsten som Per tillhandahåller är knivslipning, du skickar iväg dina köksknivar till honom så kommer de tillbaka vassa. Råkar du bo i Stockholm så kommer han förbi och hämtar dem om det känns konstigt att posta. Det tar 1-2 dagar från att de fått dem, exemplet på sajten är att om de hämtat dina knivar på måndag så får du i de allra flesta fallen tillbaka dem på onsdag.

Per har lång erfarenhet av knivbranschen och drev tidigare butik där han sålde allt från kockknivar till yxor. Det är alltså en person jag har stort förtroende för och som jag utan tvekan skulle låta vässa mina egna köksredskap, han slipar saxar, brödknivar och allt möjligt.

Priserna är sådana att det blir billigare ju fler då skickar. 59 kronor per kniv kostar det om du skickar in 5 st knivar, om du har specialgrejer kostar det någon tia mer. Jag vet att Per just nu behöver fler ordrar, det är svårt att starta upp en ny verksamhet, svårt att få lönsamhet. Skulle därför verkligen rekommendera att du funderar ett ögonblick på om det kanske ligger några knivar i lådan som behöver slipning. Om så skulle vara fallet hittar du Pers tjänst här.

5 svar på “Slipa knivar – vässat erbjudande från Slipverkstaden”

 1. Jag är inte riktigt säker på att jag förstår, ska man skicka sina knivar med post till Slipverkstaden eller kommer de och hämtar? Och så förstår jag inte riktigt funktionen, varför kan man inte bara slipa knivar hemma?

  1. Om du bor i Stockholm kan du få knivarna hämtade hemma hos dig men i övriga landet behöver du skicka dem. Det finns också goda anledningar att få sin kniv slipad av ett proffs, särskilt om den har en skadad egg eller liknande. Jag kan tyvärr inte ge mer information än så utan får hänvisa till deras sajt för mer.

  2. Hej Ida!

   Man kan skicka in sina knivar till post till oss om man vill. Annars går det bra att komma förbi oss för inlämning och hämtning. I Stockholm erbjuder vi även en service där vi hämtar och lämnar på plats hos dig som kund.

   De flesta personer har någon form av bryne i hemmet för att skärpa sina knivar med. Många är väldigt duktiga på att själva slipa sina knivar. Vi vänder oss till de som inte har tid, ork, kunskap eller lust att göra detta själv.

   Med vänlig hälsning
   Per Nilsson, Slipverkstaden

   1. Hej per.
    Har ca 10 knivar som behöver kärlek, har du möjlighet?
    Kan lämna/hämta själv, bor i södra Sthlm.
    Mvh/kricke

    1. Jag har pratat med Per och tyvärr är den här verksamheten nere då Per gått vidare till andra arbetsuppgifter. Jag kommer uppdatera posten inom kort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *