Snart kommer nya klockan

Jag beställde en klocka till mig själv efter att ha köpt en till farsans födelsedag. Om sanningen ska fram var det för att jag faktikst blev avundsjuk. Jag köpte den från Watch on Watch (där Pineberry är huvudägare). Jag har aldrig ägt en klocka av den här klassen tidigare och jag känner mig faktiskt uppspelt. Enda jag är lite orolig för är frakten, UPS i all ära men jag tror att de är sämre på Malta än på övriga ställen. Vet sedan tidigare att det varit svårt att få saker levererade här eftersom jag har många svenska vänner som beställer allt från snus och knäckebröd till filmer och rakapparater.

Klockan:
Omega 300M Black Dial

Jag tycker faktiskt det är spännande att man kan köpa allt möjligt på Internet numer, var inte så många år sedan det bara var böcker och cd-skivor man kunde köpa.

2 svar på “Snart kommer nya klockan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *