Spara i Fonder, Simplicity Indien och Stella Nova Hedgefond

Jag har varit oroad ganska länge över hur illa jag hanterat min PPM hittils, jag har faktiskt inte valt. Dessutom har mitt sparande i övrigt varit upplagrat på ett lönekonto och mitt plusgirokonto.
Jag har däremot tagit mig i kragen och registrerat mig för att kunna handla med fonder. Jag har letat runt en hel del på nätet efter vettiga fonder, jag jobbar ju med sökmotorer så då är det väl rimligt att sökmotorer får hjälpa mig med min pension och mitt sparande.

Trots att jag har i baktanken att jag alltid kan förtjäna mitt uppehälle på Internet, sökmotoroptimering är något som alltid kommer behövas på ett eller annat sätt känns det skönt att ha en rejäl buffert. Därför har jag bestämt mig för några fonder som jag särskilt vill satsa på.

Simplicity Indien

Simplicity Indien är en av de mest populära fonderna just nu. Tillväxtmarkander är hett och speciellt då Kina och Indien. Börsen i Indien har gått upp runt 100 % i år och till alla er som köpt indienfonder är det bara att säga ett stort Grattis!

Aktiefondtips säger så om Simplicity Indien.

Stella Nova Hedgefond

Stella Nova Hedgefond är en väldigt bra fond för den som inte vill ta mycket risk med som vill ha bättre ränta än vad bankboken eller en vanlig räntefond ger. På ett år har kursutvecklingen varit + 12,64 %. Kursen, som sätts en gång per månad, har endast backat en månad under senaste året.

Aktiefontips.se säger så om Stella Nova Hedgefond.

Anledningen till att jag primärt valt dessa två fonder är att den första Simplicity Indien inte bara går väldigt bra utan dessutom verkar på en marknad med rejäl tillväxt. Jag tycker att allt tyder på att Indien kommer fortsätta gå framåt hårt. Stella Nova Hedgefond känns bra eftersom marknaden är så pass osäker just nu, jag har blivit tipsad om att titta på Hedgefonder av just den anledningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *