Stockholm i Maj – bäst i världen?

Jag håller för fullt på med att få ordning på allt inför flytten till Malta. Det är massor att göra och jag börjar på nya tjänsten där den 1:a Juni. Det ska skrivas på alla möjliga konstiga papper och packningen måste komma igång ordentligt. En flytt är inte det enklaste i vanliga fall men att flytta till en liten ö i Medelhavet är särskilt komplext.

Jag och flickvännen som är i Stockholm några veckor för att hjälpa mig med allt gick idag runt och turistade lite, hon är ju inte från Sverige så Stockholm har en del att erbjuda i turistattraktionsväg. Vi satte oss ner en stund och tog en öl på Tabac vid Slussen. Då slog det mig, det finns inte mycket som kan slå Stockholm i Maj på fingrarna. Ibland är den här stan fantastisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *