Jag kliver in i styrelsen för Babyface

Babyface är en webbshop som säljer hudvård för män och kvinnor. Bara bra märken, bara professionella produkter. Det är en bra grej men det är drivet som grundaren Tindra visat som gör att jag tar på mig ett uppdrag.

Naturligtvis kommer vi gasa på med onlinemarknadsföring, Babyface har just sådana produkter som gör sig väldigt bra online, varumärken som Dermalogica och Bareminerals är omåttligt populära i sökmotorer.

Babyface

Babyface är redan ett relativt starkt varumärke i sin nisch, med oerhört bra omdömen på sajter som Pricerunner har Tindra byggt en omtyckt e-handel. Det är ett spännande företag baserat utanför Stockholm med det allra trevligaste lager.

Min förhoppning är att jag ska kunna tillföra något, vi får se hur det går.

 

2 svar på ”Jag kliver in i styrelsen för Babyface”

  1. Stort grattis till Babyface och självklart till dig Magnus som får nya utmaningar att se fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *