Sunday Service – Temablogga varje söndag

Sunday ServiceJag har precis startat projektet Sunday Service utifrån en idé som bakats på Blogg-Forum.se. Tanken är ganska enkel, vem som helst som vill kan tillsammans med oss blogga på ett specifikt tema varje söndag. Temat annonseras senast tidigt söndag morgon på bloggen Sunday Service och i tråden på Blogg-Forum. Projektet har nyss satts upp så det finns hittills bara en deltagare men intresse har visats tidigare så jag räknar med att det kommer växa till en dundersuccée.

Första veckans ämne är Ett sätt att göra världen bättre.
Om du inte vet vad du ska göra imorgon (Söndag) så tycker jag helt klart att du ska anmäla dig och delta, ju fler vi är som gör detta desto mer inspirerande blir det. Kom också gärna med förslag på ämnen.

6 svar på “Sunday Service – Temablogga varje söndag”

 1. Tack för din trevliga kommentar!
  Sunday Service verkar vara en kul idé som onekligen intresserar mig.
  Kan absolut vara något för många, både läsare och bloggare.

  Hälningar

  Nils

 2. Låter som en fantastisk idé. Kommer nog stå över första veckan då jag inte är helt hundra på hur det fungerar. Så jag kommer hålla utkik :)

 3. Kul ide och jag är självklart med! Fast jag står nog över denna veckan, vill se hur det fungerar först. Hoppas det e ok.
  Trevlig helg! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *