Sveriges Första blogg-forum?

Har precis lanserat ett forum för bloggare och jag är ganska säker på att det är det enda som finns. Det är alldeles färskt (lansering idag) och vill ha alla er bloggare. Meningen är att man ska kunna utbyta idéer och tankar om bloggande och bloggosfären på ett enkelt sätt.

Anledningen att forumet kom till är att jag faktiskt vid några tillfällen känt att det verkligen behövdes ett och har letat frenetiskt utan resultat. Hoppas att alla som hör talas om det kommer att bli medlemmar, jag menar alltså dig :P

Här är forumet: Blogg-Forum.se

7 svar på “Sveriges Första blogg-forum?”

 1. Jasså?
  Jag letade verkligen runt en massa fast om de inte är aktiva så är det kanske anledningen att jag inte hittade.

  Tackar också.

 2. Har det inte funnits ett blogg forum på just samma adress förut? Annars så finns ju naturligtvis Wpsupport forumet, men det är ju nischat för enbart WP.

  Bra initiativ anyways, tvivlar inte på att det finns ett stort intresse!

  1. Det är inte ett annat forum på samma adress, det är samma forum. Du har ju precis kommenterat en 4 år gammal bloggpost :P

   1. men hjälp…. jag fick upp den här posten som strålande ny när jag addade även den här bloggen i min rss-läsare..

    Ska krypa tillbaka under min sten och fortsätta skämmas!

    Skyller på semester, solsting etc!

    Over and out

    – Fredrik Näs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *