Tjejer som steker ägg toppless

Tänkte passa på och bjuda på ett gratis sitetips: Tjejer som steker ägg toppless. Skulle kunna heta Fryingeggstoppless.com eller något liknande. Jag är övertygad om att man kan bli åtminstone lika stor som BlondinBella eller åtminstone AltaVista med en sån site. Idén slog mig när jag kom på att jag var tvungen att ta på mig en tröja medan jag stekte ägg. Det gör fan riktigt ont. Well. Bättre än så blir det tyvärr inte idag men det är ganska roligt, tänk på det ett tag:

Topplesstjejer steker ägg!


Efter ett ganska bra tag verkar det inte som om någon nappat på den här idén alls. Däremot ger den faktiskt en hel del sökmotortrafik så jag vill än en gång pusha för idén, den ger redan trafik, det enda du behöver göra är att bygga en site och tipsa mig så kommer jag promota dig här. Toppless rent allmänt är väldigt populärt och att steka ägg samtidigt är ju dessutom vansinngt smärtsamt, det skulle se sjukt roligt (och lite sexigt) ut.

Andra tips: Lena Philipsson

2 svar på “Tjejer som steker ägg toppless”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *