Träffa mig på Internetdagarna

Den 26-27:e Oktober, alltså ganska snart, drar Internetdagarna igång. Jag ska tillsammans med Peter Forsman och Nikke Lindqvist prata om Domäner och SEO, något som garanterat blir intressant.

De andra herrarna i sällskapet är lika intressanta som jag kan tänkas vara och är utan tvekan namn att lägga på minnet om du inte sedan tidigare har koll på dem. Peter jobbar åt .SE och är en av de som har riktigt bra koll på domäner, Nikke är en av de kända inom svensk sökmotoroptimering. Förutom vår session om domäner och sökmotoroptimering så kommer jag svassa runt en del och då finns det förstås tillfälle att hugga mig om det är av intresse.

Vi ses på Internetdagarna.

6 svar på “Träffa mig på Internetdagarna”

  1. Det skulle vara mycket trevligt att besöka Internetdagarna men prislappen är inget jag har råd med i dagsläget. Men vilken trio ni blir, Du, Peter och Nikke, webbens rockstjärnor :)

  2. Hej Magnus!

    Vi tycker om ditt rättframma sätt att kommentera olika massmediala händelser. Vi har därför nominerat dig till en Beautiful Blogger Award. Den finns att hämta på vår blogg.

    Hälsningar
    Anna och Jan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *