Två veckor i Stockholm

Jag och min kära hustru åker till Stockholm imorgon för att spendera två veckor i Sveriges vackra huvudstad. Tyvärr så har jag vant mig så pass mycket med det maltesiska klimatet att jag är lite nervös, vad ska man ha på sig? Behövs jacka?

Det ska förstås bli väldigt roligt att spendera lite tid i hemlandet igen, ofta saknar jag hur lätt allting är i Sverige. Hur enkelt det är att handla eller hitta en bra bok, det är mycket knivigare på Malta. Det finns naturligtvis en hel del saker som är bättre med Malta men det är svårt att gå runt att tänka på det snarare än att tänka på vad som är dåligt.
Meningen är att vi ska hinna med att träffa familjen och vännerna innan vi flyttar till Costa Rica. Det kommer hinnas med en del jobb också för den delen, det är lustigt men jag saknar ofta att sitta på Stockholmskontoret, det är lite mer levande än den maltesiska motsvarigheten, vi har ju bara varit 2 här nere medan kontoret i Stockholm fullkomligt myllrar av folk.
Vi kommer att bo på ett av mina favorithotell, Crystal Plaza på Birger Jarlsgatan så om du råkar vara och ränna i närheten av Stureplan kanske det finns möjlighet att ta en kaffe.

2 svar på “Två veckor i Stockholm”

  1. Jacka är nog att rekommendera. Jag bor visserligen 60 söder om Stockholm men det var nära att jag inte kunde stå ut i bara t-shirt idag.

    Välkommen till Sverige igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *