Vancouver 2010

Så var det alltså dags Vancouver 2010. Det är svårt att härifrån fatta att det är vinter någonstans, vi har ju sommar. Till skillnad från alla er som läser den här bloggen har jag en bra tidszon däremot, finns ju på ungefär samma linje som Vancouver så jag kan se på TV på någorlunda rimlig tid.

Vancouver 2010

Nu kommer jag förmodligen inte göra det för jag ska till stranden, jag kollar ju knappt på sport. Jag vill bara uppmärksamma er på att Google fått ur sig en ny Doodle för vinterspelen och den är faktiskt lite innovativ. Precis som äpple-doodlen skiljer den ut sig lite från tidigare och den här gången genom att uppta en mycket större yta, nästan som om Google helt förändrat sin design.

3 svar på “Vancouver 2010”

  1. En av mina favorit-doodles som Google haft. Sjukt snygg, satt i morse och hoppades på att de skulle behålla layouten även efter OS.

  2. Jag tänkte jag skulle skicka en liten gratulation till Charlotte Kalla och er svenskar i skidvädret. Jag tänkte faktiskt göra en seriös satsning på att kunna få se lite av Vancouver på nätet men de svenska tv-tjänsterna är inte riktigt glada på oss i det här landet.

    Nu är jag ju som sagt inte något stort OS-fan så det största letandet får vänta tills det blir dags för hockeyn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *