Vår vackra logotype

Jag gillar den grafiska profil vi har på Pineberry och just nu håller vår AD på med en rejäl uppdatering. Bakgrunden är att den har varit för spretig och ska nu finslipas. Det ligger nog något i det men jag har gillat det och trots mina åsikter så kan jag förstå att det ständigt ska förbättras.

I samband med det är det dessutom dags för våra första profilkläder, något jag väntat på galet länge. I dagsläget ser det ut som att det blir paraplyer, t-shirts, pennor och block som beställs i första hand. Det här har gjort mig så pass glad att jag tänkte att jag skulle ge bort ett paraply till mina kära läsare, ni bor ju i Sverige och måste stå ut med regn ganska ofta.
Det finns en liten risk att Andreas (vår AD) ändrar sig om vad vi faktiskt beställer och isf kanske det inte blir just ett paraply, däremot blir det något annat lika spännande (finns det något lika spännande som paraplyer)? Jag hade tänkt att lotta ut paraplyet, eller paraplysurrogatet, och för att göra det behöver jag lite deltagare.
Delta i utlottningen
För att delta i paraply eller paraplyersättnings-tävlingen så kan du göra på en massa olika sätt. Du kan skicka ett meddelande på Bloggy till @pineberry med en motivering till varför du borde vinna, du kan slänga iväg ett tweet till @sokmotorkonsult med en motivering eller om 140 tecken är för lite: Blogga en motivering och länk hit (du behöver skicka en trackback så jag vet att du är med).
Om du inte är ett dugg intresserad kan du väl tweeta om hur mycket våra sketna priser suger (eller lämna en arg kommentar vettja).

2 svar på “Vår vackra logotype”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *