Våra lediga jobb i Örnsköldsvik

Vi söker just nu ett antal personer i Örnsköldsvik. Är du en Öviksbo som är sugen på ett nytt jobb eller letar du kanske efter första jobbet? 

Brath anställer för full i Övik. Vi är idag kring 20 personer på kontoret (och några till på Stockholmskontoret) och vi vill bli fler. Chansen är stor att du redan hört talas om oss om du är Öviksbo men jag tänkte presentera oss lite ändå.

Vi hjälper våra kunder att synas i sökmotorer, framförallt Google. Detta gör vi genom SEO (sökmotoroptimering) och SEM (sökmotorannonsering). I det första fallet hjälper vi till att bygga sajten så att Google anser att den är viktigast för de lönsamma sökorden, i det andra fallet hjälper vi till med annonsering i sökmotorn. Vi gör det med kortare arbetsdagar än alla andra, vi har sextimmarsdagar.

Lediga platser i Örnsköldsvik

Just nu vill vi fylla ett antal tomma platser i Örnsköldsvik. Om du känner att beskrivningarna nedan inte passar dig perfekt kan det finnas skäl att söka ändå, om du har närliggande kompetenser kan vi mycket väl vara intresserade även om vi inte aktivt söker en sådan person just nu.

Outreachmedarbetare

Vi letar efter en person till vår outreach-grupp.  Ett antal personer på Brath jobbar på ett eller annat sätt med outreach och nu letar vi efter någon som ska hjälpa till med att hitta rätt sajter och kontakta dessa för annonsering. Du behöver ingen erfarenhet av liknande arbete.

SEO-analytiker

En SEO-analytiker på Brath arbetar med att stödja SEO-specialisterna. Specialisterna har alla många års erfarenhet och kan guida dig framåt i din egen utveckling som sökmotoroptimerare. Detta kan mycket väl vara ditt första jobb i vår bransch.

Utvecklare, PHP, MySQL

Vi vill anställa ännu en utvecklare. Vi arbetar idag med två egentliga uppgifter på utvecklingsavdelningen i Övik. Den första är att bygga våra interna system och här skulle du som utvecklare få hjälpa vår senior-utvecklare Henrik. Vi har också en hel del front end-jobb, nästan alltid WordPress på ett eller annat sätt, därför är det extra bra om du är van med plattformen.

Sök jobb hos Brath

Om du är intresserad av ett jobb på Brath hittar du information om hur du söker här. Vi är noga med vår rekryteringsprocess så läs igenom den artikeln innan du söker, det ökar dina chanser markant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *