Våra lediga jobb i Örnsköldsvik

Vi söker just nu ett antal personer i Örnsköldsvik. Är du en Öviksbo som är sugen på ett nytt jobb eller letar du kanske efter första jobbet? 

Brath anställer för full i Övik. Vi är idag kring 20 personer på kontoret (och några till på Stockholmskontoret) och vi vill bli fler. Chansen är stor att du redan hört talas om oss om du är Öviksbo men jag tänkte presentera oss lite ändå.

Vi hjälper våra kunder att synas i sökmotorer, framförallt Google. Detta gör vi genom SEO (sökmotoroptimering) och SEM (sökmotorannonsering). I det första fallet hjälper vi till att bygga sajten så att Google anser att den är viktigast för de lönsamma sökorden, i det andra fallet hjälper vi till med annonsering i sökmotorn. Vi gör det med kortare arbetsdagar än alla andra, vi har sextimmarsdagar.

Lediga platser i Örnsköldsvik

Just nu vill vi fylla ett antal tomma platser i Örnsköldsvik. Om du känner att beskrivningarna nedan inte passar dig perfekt kan det finnas skäl att söka ändå, om du har närliggande kompetenser kan vi mycket väl vara intresserade även om vi inte aktivt söker en sådan person just nu.

Outreachmedarbetare

Vi letar efter en person till vår outreach-grupp.  Ett antal personer på Brath jobbar på ett eller annat sätt med outreach och nu letar vi efter någon som ska hjälpa till med att hitta rätt sajter och kontakta dessa för annonsering. Du behöver ingen erfarenhet av liknande arbete.

SEO-analytiker

En SEO-analytiker på Brath arbetar med att stödja SEO-specialisterna. Specialisterna har alla många års erfarenhet och kan guida dig framåt i din egen utveckling som sökmotoroptimerare. Detta kan mycket väl vara ditt första jobb i vår bransch.

Utvecklare, PHP, MySQL

Vi vill anställa ännu en utvecklare. Vi arbetar idag med två egentliga uppgifter på utvecklingsavdelningen i Övik. Den första är att bygga våra interna system och här skulle du som utvecklare få hjälpa vår senior-utvecklare Henrik. Vi har också en hel del front end-jobb, nästan alltid WordPress på ett eller annat sätt, därför är det extra bra om du är van med plattformen.

Sök jobb hos Brath

Om du är intresserad av ett jobb på Brath hittar du information om hur du söker här. Vi är noga med vår rekryteringsprocess så läs igenom den artikeln innan du söker, det ökar dina chanser markant.

4 svar på “Våra lediga jobb i Örnsköldsvik”

  1. Hej Magnus. Jobben som SEO-analytiker och Outreachmedarbetare, låter väldigt intressanta. Skulle gärna vilja söka dem, men jag undrar om det finns mer information om tjänsterna någonstans? Lite svårt att skriva ett personligt brev just nu känner jag. Skulle uppskatta mer information. Har letat på er hemsida men dem ligger inte ute där.

  2. Tack för svar Magnus. Jag har en till fråga.
    Key Account Manager jobbet har jag sökt, men jag fick det inte. det ligger fortfarande kvar på sidan. Hur ska jag tolka det? Behöver ni en till och jag kan söka det igen eller ska det tas bort?

    Hälsningar Torbjörn

  3. Hej Torbjörn, som det ser ut idag har vi blivit klara med den rekryteringen, det är bara sista steget kvar innan vi kan ta ner den annonsen.

    Det finns egentligen ingen anledning att söka igen inom ett år, vi går igenom alla ansökningar bakåt när det kommer en ny tjänst men efter ungefär ett år raderar vi dem (dataskyddsanledningar, inte så att vi egentligen tycker att äldre ansökningar är sämre). Så, ett år senare kan det vara värt att skicka in igen men innan dess så finns ingen anledning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *