Varför vågar inte Stefan Löfven möta Emil Källström?

Den som följer debatten, eller frånvaron av den, i Västernorrland, vet att Stefan Löfven toppar Socialdemokraternas lista i länet. Ändå ställer han aldrig upp på debatt här, varför?

När Stefan Löfven toppar S-listan i Västernorrland förväntar jag mig att han kan debattera politiken. Särskilt bekymrande kan jag tycka att det är eftersom han vanligtvis är hemmahörande på Stockholms läns lista, detta trots att han hävdar sin anknytning hit. Emil Källström har satt fingret på en oerhört känslig punkt för statsministern med sin uppmaning till debatt (Källström toppar Centerpartiets lista).

Om Löfven på riktigt hade någon anknytning till vårt område, då skulle han förstås ta en debatt, nog skulle man vilja förklara sin politik, varför det skulle vara bra för Västernorrland att rösta på vederbörande?

Jag tror personligen att Stefan Löfven inte längre anser sig kunna ta en debatt i Västernorrland med trovärdigheten i behåll, vad vet han egentligen om våra liv här? Hur ska han kunna ta ställning i sjukhusdebatten när han numer har ett Stockholmsperspektiv?

Ett svar på “Varför vågar inte Stefan Löfven möta Emil Källström?”

  1. Som en liten kommentar skulle jag vilja tillägga att det är lustigt att SSU skriver en debattartikel om varför det är bra att Stefan Löfven inte debatterar i Västernorrland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *