Vi är förmodligen bäst…

Malta är en liten ö, om det råder det väl ingen tvekan. Jag satt precis och drack öl med en sökmotoroptimerare som precis flyttat hit från USA och några andra bekanta. Jag har aldrig träffat honom förut och om jag ska vara uppriktig så har jag fått lite av ett rykte på ön (till viss del oförtjänt förstås, folk blåser upp saker). Den här SEO-killen säger efter ett tag: You know, we’re probably the two best SEO:s on the island.

Jag har alltid haft svårt för sådant och det enda rimliga svaret jag kan ge är: We’re at least probably the only SEO:s on the island.

Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag har väldigt svårt för den amerikanska mentaliteten ibland.

2 svar på “Vi är förmodligen bäst…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *