Vi slår ett slag för riktig SEO

Riktig SEO

Riktig SEO kräver resultat. Riktig SEO kräver transparens. Riktig SEO låter som en självklarhet när man säger det men det är långt från en självklarhet för dig som köper. Därför vill vi slå ett slag för sökmotoroptimering som är riktig.

Att det säljs mycket bludder i en bransch som sociala medier eller i de traditionella reklambranscherna tycker jag är fullt naturligt. Det är branscher där resultat är svårt att mäta och kampanjer svåra att utvärdera. Så är det inte i SEO så varför finns det fortfarande en massa hokus pokus-konstnärer i branschen? Vi tycker att det får vara slut med det nu, fram för riktig SEO.

Det som skrivs på internet är inte alltid sant, det krävs ingen särskilt smart hjärna för att förstå det. SEO-branschen har en förmåga att precis som inom till exempel sociala medier producera uppsjöar av skräpinformation. Det verkar nästan som att varenda pajas som hört talas om SEO för första gången bara måste lära ut den lilla, och ofta  felaktiga, informationen de ramlat över. Framförallt är det här ett amerikanskt problem i mina ögon, det finns hundratals bloggar som alla repeterar det senaste ryktet de hört från någon webmaster vars kusin ”listat ut” något smart om SEO.

Vi tycker det får vara nog!

SEO är mätbart, det går att mäta resultat ner till sista kronan. Det är en rak och tydlig tjänst som SKA ge ökad försäljning. Riktig SEO är mätbar och transparent och det är därför du ska välja den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *