Vi söker Account Manager

Pineberry har kontor centralt i Stockholm (och mig på Malta). På Gamla Brogatan, ett kort stenkast från Centralen hittar du en av de trevligaste arbetsmiljöer jag jobbat i. Vi är idag några som jobbar med SEO inom Pineberry på olika sätt, Michael och Jag som leder SEO-arbetet, Johanna som börjar bli en fullfjädrad sökmotoroptimerare och en handfull fler som alla har sina områden inom t ex utveckling och design.

Nu behöver jag och Michael förstärkning med en Account Manager, någon som kan leda arbetet med våra viktiga kunder. Arbetet innebär hela processen från försäljning till att se till att vi levererar det vi ska. Det krävs egentligen inga förkunskaper inom just SEO men det krävs ett brinnande intresse för internet och en rejäl känsla för struktur. Jag ska inte göra en hel annons här utan du får istället läsa på Pineberry söker Account Manager.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *