Vi vill anställa sökmotoroptimerare och PHP-utvecklare

Jag jobbar på Pineberry som du kanske känner till, Pineberry köpte min verksamhet för ett år sedan och sedan dess har jag tillsammans med VD byggt upp sökmotoroptimeringsverksamheten. Just nu är jag placerad på Malta, av flera anledningar, dels för att jag verkligen vill flytta till Malta för att bo med min blivande fru, dels för att vi har en del Maltabaserade kunder. Det var en smart flytt både personligt och arbetsmässigt alltså. Pineberry växer stadigt och vi vill rekrytera. Vi har behov av både Sökmotoroptimerare och PHP-utvecklare. Som det ser ut just nu finns det utrymme både för juniorer och seniorer.

När det gäller SEO så behövs i princip inga förkunskaper, vi är beredda att utbilda helt och hållet internt. HTML-kunskaper och flerspråkighet är en klar fördel däremot och ett brinnande intresse för internet är ett krav. Vi gör framförallt SEO inom mer konkurrensutsatta områden för lite större kunder och en hel del tid läggs på varje kund.

Pineberry är helt klart det bästa företag jag jobbat på, det är inte utan att jag saknar mina arbetskamrater från Stockholm när jag sitter här nere och jag kan varmt rekommendera alla som är intresserade. Det är extra roligt eftersom företaget är väldigt sunt och går framåt på det sätt som det gör, två tummar upp till ledningen.

Om det låter intressant så skicka in en CV, du hittar information om det här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *