Vilka kramare är värst?

Jag tänkte hosta fram en liten lista på kramare av olika saker och sen kan du väl lämna lite feedback på vilka kramare du tycker är värst.

Googlekramaren

En Googlekramare är en webmaster eller sökmotoroptimerare som anser att han först och främst ansvarar inför Google, han anser att man ska rapportera allt som bryter mot Googles riktlinjer för webmasters och tycker att alla former av länkbygge är fel även om inte ens Google gör det.

Mackramaren

Mackramaren var för Amigakramare eller Atarikramare men nu har han växt upp (typ) och måste därför gå i från den överlägsna speldatorn till att använda den överlägsna jobbdatorn. Macen är helt enkelt bättre än alla andra datorer, vänner och fritidssysselsättningar.

Linuxkramaren

Linuxkramaren tycker att om man inte förstår okommenterad assembler ska man inte starta en dator. Linux är helt enkelt överlägset eftersom man med Linux kan göra allt till skillnad från Windows, man kan till exempel roa sig på helgerna med att kompilera om kärnan.

Blondinbellakramaren

Blondinbellakramaren är yngre än dom andra kramarna och av ett annat kön. Blondinbellakramaren tycker att om Blondinbella gjort det kan det ju inte gärna vara olagligt. Om man till exempel skriver reklam som om det vore redaktionellt material och sen ljuger om det så är det till exempel rätt. Blondinbellakramaren är beredd att kommentera i varenda blogg på hela Internet för att Blondinbella ska komma tillbaka till bloggosfären.

Sverigekramaren

Den här personen stöter man sällan på om man inte är utanför Sverige. Sverigekramaren är som Stockholmskramaren eller Norrlandskramaren, bara lite större. Sverigekramaren är beredd att berätta om hur förträffligt Sverige är bland annat för att vi är så ödmjuka.

Kvinnokramaren

Kvinnokramaren önskar att han vore kvinna, inte av transsexuella skäl eller för att han föddes i fel kropp utan helt enkelt för att han anser att kvinnor är bättre. Om världen styrts av kvinnor skulle vi inte ha krig, bråk, fylla eller humor och det är mycket bättre. Han är beredd att slåss för kvinnors rättigheter tills han faller ihop utmattad framför fötterna på Gudrun Schyman.

Designkramaren

Designkramaren talar sig varm om Tilltal och Usern. Designkramaren går stadigt runt och hatar saker som blanka knappar, rosa, understruket och banners. Om designkramaren fick bestämma skulle alla siter vara helt utan innehåll och för att avsaknaden av innehåll inte ska behöva indexeras i Google så ska det göras i Flash (snart kommer dom och tar dig, Google börjar lära sig).

Frihetskramaren

Frihetskramaren är en ovanlig typ men på grund av Internets stora spridning har en relativt stor mängd frihetskramare lyckats bilda en förening som kallas bloggosfären. Här kramar man alla möjliga friheter, Friheten att publicera vad som helst som går ut över andra, friheten från dina otrevliga åsikter, friheten från källhänvisningar och friheten från reklam, otrevliga bilder på nätet. bilder på nakna, förbud mot att publicera bilder på nakna och så vidare. Som du märker kan det för alla som inte är frihetskramare se ut som att en del av friheterna står i motsats till varandra men frihetskramarna kramar friheten från stringens likväl som friheten från kausalitet, konsekvens och orsak-verkan.

2 svar på “Vilka kramare är värst?”

  1. Trevligt inlägg, kommer i min månadssammanfattning om ett par dagar.

    Och, spontant tycker jag att Frihetskramaren är värst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *