WordOn lanserar idag

Idag lanserar WordOn. Det är vårt affiliatenätverk som redan i starten har med sig 3500 publicister och kommer bli en smash-succé om jag har rätt. VD och huvudägare i WordOn är Stefan Mahlstein, en mycket god vän till mig och världens hederligaste person vilket är något som gör att jag tror mycket på WordOn.

En stor skillnad gentemot andra affiliatenätverk som Stefan sett till att skaka fram är att det inte tas några som helst startavgifter eller fasta avgifter. Om man vill annonsera är det bara att tuta och köra helt utan risk alltså. Som affiliate är det förstås lika enkelt, bara att anmäla sig och smälla upp annonser på sin site eller blogg och börja se pengarna regna över sig.

I dagsläget finns det bara ett fåtal program men om något av dem passar tycker jag du ska ge dem en chans:

  • Holiday Autos
  • Ikano Banken
  • Lendo
  • Resfeber

Och du, om du hade ett affiliatekonto på Agent Interactive så funkar samma konto på WordOn.

4 svar på “WordOn lanserar idag”

  1. Det känns bra med en ägare som är öppen. En del nya nätverk vill inte öppet tala om vems som äger bolaget. Ett stort plus är att han har mer än goda kunskaper om internet.

  2. Ja jag har mycket stort förtroende för Stefan. Jag äger dessutom en liten del själv och mig har jag högt förtroende för ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *