4:e upplagan av min bok om SEO

När jag började att skriva på boken Guldläge på nätet – Sökmotoroptimering för alla tillsammans med Michael anade jag inte hur mycket den faktiskt skulle sälja. Nu kommer tredje upplagan.

Guldläge på nätet - sökmotoroptimering för alla

Under sommaren har vi uppdaterat innehållet i Guldläge på nätet och den andra oktober kommer tredje upplagan ut i handeln. Det passar precis i tid har jag fått reda på då den nu är slut precis överallt (några har hört av sig till mig för att höra om jag har exemplar över).

Vi har som sagt uppdaterat innehållet. Vi har bland annat förbättrat ordning på delarna något, slagit ihop kapitel, flyttat andra. Till exempel finns det nu en sektion för ”Heta frågor” som förut inte fanns. Där tar vi upp bland annat Rank Brain. Vi har också uppdaterat delen om länkbygge rejält, vi hade funderingar på det redan inför andra upplagan men nu kände vi att den behövde moderniseras.

Om du arbetat aktivt med sökmotoroptimering och läst andra upplagan tycker jag nog personligen inte att det finns anledning att köpa ännu en Guldläge på nätet. Om du inte läst sedan första upplagan och inte själv varit med och utvecklats i takt med branschen så kan det vara värt att uppdatera med senaste versionen.

Köp boken här

Om du är intresserad av en egen kopia av Guldläge på nätet så kan du hitta den till salu till exempel på Adlibris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *