Fått en hedersutmärkelse jag vill berätta om

Jag har under dagen blivit nämnd i ett sammanhang jag mer än gärna berättar om. Bloggaren Petter Hedman som under året blivit känd för sin intervjuserie med kända sökmotoroptimerare publicerade igår en sammanställning över vad han fått fram av att intervjua 43 av de mest kända i branschen.

En dag senare kan man läsa på Allehanda.se att Bråth är bäst på Google. Petter har nämligen ordnat informationen om vilka de svenska sökmotorkonsulterna har som förebild och den listan toppas av mig. Jag vill förstås passa på att tacka Petter och alla som deltagit i undersökningen. Det gör mig både stolt och väldigt rörd. Att andra i branschen tycker att jag tillför dem något är naturligtvis oerhört värmande.

Tack ska ni ha för det, tack Petter för att du arbetat med undersökningen hela året. Det värmer, mycket!

Ett svar på “Fått en hedersutmärkelse jag vill berätta om”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *