Guldläge på nätet

Guldläge på nätetNej, den här bloggen ligger fortfarande i träda men det här var så viktigt för mig att jag ville skriva om det i alla fall. Den 7:e januari finns min och Michael Wahlgrens bok Guldläge på nätet – Sökmotoroptimering för alla i bokhandeln.

Det har tagit lång tid att få till boken, det är en hel del arbete att få till en bok, särskilt med de höga krav jag och Michael ställt på Guldläge på nätet. Vi ville redan från början skriva en bok som var enkel för vem som helst att ta till sig, som det går snabbt att läsa och som kan hjälpa dig ta riktiga resultat i sökmotorerna. Vi tycker att boken lever upp till de kraven och det är enormt roligt (och skönt) att den äntligen kommer ut i handeln. Det är därför jag bara för den här posten skakar lite liv i Nakna Sanningen igen.

Boken handlar om sökmotoroptimering och kräver inga förkunskaper. Tanken är att det ska gå att komma igenom den på en dag och direkt ha handfasta tips som går att implementera på sin sajt oavsett om det är en webbshop, en blogg eller en företagspresentation.

Mer om Guldläge på nätet

  • Skulle vilja passa på att lyfta fram mer information om Guldläge på nätet. Det första är Fredrik Eriksson som skrivit investera 200 spänn så får du ett guldläge på nätet.
  • Den officiella sidan för boken hittar du här.
  • Om du vill få en notifiering när den finns i handeln kan du bevaka den på Adlibris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *