Jag är oerhört stolt över våra medarbetare

Efter två dagar av framåtanda när Braths projektledare möttes i Sundsvall för att utveckla arbetet kan jag bara säga en sak. Jag är otroligt stolt över att jobba med de här människorna.

Som du säkert förstod om du läste min förra post så kommer det en liten uppdatering idag. Vi har nämligen suttit ned med ledningsgruppen och projektledarna på Brath för att sätta mål och bestämma hur vi under året kommer arbeta framåt med projektledaravdelningen. Jag är riktigt nöjd med det arbetet.

Det är komplext att vara projektledare på Brath

Våra projektledare har en komplex uppgift. De, idag fyra, som arbetar som projektledare styr i allt som har med kunder att göra. Avdelningen hanterar alla former av schemaläggning för alla våra kunder, sköter i princip all kommunikation med kunder och sätter agendan för alla specialister. Utöver det så är de också ansvariga för försäljningen, även om vi inte gör någon uppsökande försäljning idag så är det ändå en komplicerad arbetsuppgift.

Jag tror personligen inte jag arbetat på någon plats med så motiverade medarbetare. Vi från ledningsgruppen har pressat projektledarna hårt under de här två dagarna, jag kan vara rätt hård i mina krav på ständig förbättring. Dels för att jag tror att alla företag behöver arbeta med det, hela tiden, dels för att jag är övertygad om att alla trivs bättre på en arbetsplats där den egna insatsen tas på fullaste allvar.

Vi har haft roligt, skrattat mycket men också tagit uppgiften på allvar. Precis så vill jag att det ska vara att arbeta. Ett stort tack till både projektledarna och ledningsgruppen, jag tror ännu mer på vårt företag efter de här två dagarna.

2 svar på ”Jag är oerhört stolt över våra medarbetare”

  1. Ja Anne-Lii är en klippa vilket säkert hennes kollegor också är , proffsig, trevlig o snabb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *