Det är dags att planera flygresan, kanske

Den smartaste tjänsten för flygresor jag hittat heter Avionero. När jag såg en mock up första gången insåg jag att jag älskade tjänsten, och vad den skulle bli. Just i år var kanske inte bästa året att investera i resor däremot…

Tänk dig att du har fått två extra dagar ledigt i slutet på månaden, en torsdag och fredag som ger dig en fyradagarshelg. Kanske är det dags att åka någonstans? Vi vet från var, vi vet när och kanske någonstans lite varmare? Med arkitektur som är intressant? Precis en sådan sökmotor är Avionero.

Avioneros sökmotor

Börja med en grundsökning, vad vill du ha, ungefär när och varifrån. Få förslag på resor, välj bort och förfina till dess du fått det bästa förslaget. Det är ett nytt smartare sätt att hitta rätt resa och det är nästan lite svårt att förklara, du behöver testa.

Jag har valt att investera

Jag har gjort en investering i Avionero, min bild är att i ett bättre läge kommer tjänsten växa så det knakar. Just nu bokas det inte jättemånga resor förstås och det är väl rätt och riktigt. Däremot är priserna på framtida resor riktigt bra just nu och av- och ombokningsbara resor är standard. Att boka nästa års semester nu kan, på ett relativt riskfritt sätt, ge en kanonresa för småpengar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *