SEO kan inte lösa det problemet

Att bygga sitt varumärke i sökmotorer är inte konstigt alls. Det är en stark signal att ditt företag är trovärdigt att det syns organiskt när någon söker. Att bygga efterfrågan däremot…

Under 15 år i branschen har jag nästan aldrig sett det lyckas. Att bygga en efterfrågan med hjälp av SEO. Det kan vara ett av stegen men det är nästan aldrig lösningen. Finns det ingen efterfrågan kommer inte sökmotorerna leverera kunder.

Huvudanledningen är kostnaden för att slå sig fram i sökresultat där man inte riktigt hör hemma. Om jag söker efter Taxi nära Sundbyberg kommer en revolutionerande biluthyrningsfirma inte riktigt ge det rätta svaret oavsett hur bra den är. Jag kanske inte kan hyra en bil för att jag saknar körkort, eller för att jag vill hem från krogen, eller någon av många andra anledningar. Taxi är det enda svaret för jag vet exakt vad jag är ute efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *