Hemma från intensiva dagar

Nyss hemkommen från två intensiva dagar med projektledaravdelningen är det oerhört skönt att kunna ta det lite lugnt. Det är lätt att må bra på rätt plats.

Magnus Bråth - Selfie

Jag bjuder på en selfie idag, utanför hotellet i Sundsvall där vi mötte upp med vår projektledargrupp och ledningsgruppen. Sundsvall är en lite bra samlingspunkt eftersom vi behöver åka från både Örnsköldsvik och Stockholm.

Två intensiva dagar där vi gått igenom i princip alla typer av kommunikation på företaget, både internt och mot kund. Det är inte utan att man blir utmattad och dessutom blev det inte utrymme för ett mingel jag skulle varit på. Tyvärr är det för mycket som händer ibland.

Då är det extra skönt att komma hem till en så pass lugn plats som Överhörnäs är. Att bara gå runt lite i trädgården gör faktiskt underverk för själen. I toppen på posten ser du min pir som sticker ut i vattnet från tomten, förr la ångbåtar till här och idag får den fungera som utsiktspunkt för mig. Nu ska vilas för nästa vecka blir lika intensiv. Hoppas ni andra också får stressa av lite.

Uppdatering: Jag har passat på att skriva lite om vårt arbete under de två dagarna i Sundsvall. Om du är intresserad av vad vi gör på sådana här tillställningar så ska du läsa min nästa post.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *