Jag hatar SD

Jag hatar SD, jag har inget som helst till övers för deras politiska idéer men jag hatar en hel del andra saker mer. Något jag hatar om möjligt mer är de metoder med vilka deras meningsmotståndare försöker skrämma bort dem.

Någon har t ex publicerat hela Sverigedemokraternas medlemsförteckning (nej, jag tänker inte länka), förmodligen med förhoppningen att fler ska råka ut för lite gammaldags, hederlig, misshandel. Måhända har han inte tänkt så långt, jag tänker inte spekulera i denne någons eventuella förmåga att dra slutsatser, måhända tänkte han bara skrämma och skämma dem lite.

Det är jävligt lustigt att Sverigedemokraternas motståndare är precis lika antidemokratiska som SD själva, det känns som att de inte är meningsmotståndare utan bara slåss om samma plats.

Jag tycker som sagt riktigt förbannat illa om SD men om ni tänker fortsätta så här så har de ju rätt. Då är de ett parti som förföljs, förhindras föra fram sin politik etc etc. Om det är så att det är sant finns det bara en enda sak att göra: Rösta på dem. Nu är det ju visserligen klart hur det gick i valet men det kommer fler. Sluta upp med den där skiten annars är jag övertygad om att många håller med mig, man ska inte ge vika för antidemokratiska krafter och det innebär faktiskt i det här fallet att stödja SD.

24 svar på “Jag hatar SD”

 1. Nej Magnus. Jag ser det som fullkomligt skrattretande omöjligt att det är NN som ligger bakom sajten. Varför i allsin dar skulle han boka domänen via Binero? Det är helt klart en blinkning. Dessutom har jag för mig att han knappast alls är inblandad i Binero längre.

  Men det är rätt typiskt som rökridå.

  1. Ägardatan säger NN, siten är hostad hos NN och nog ligger väl publiceringen av ett medlemsregister i linje med all information ska vara fri?

   1. Jo, men som du själv kom underfund med i vår Twitter-konversation så är Kommanditbolaget NN avregistrerat, och var det även i juni. Jag är helt säker på att det är fejkt det här.

    1. Jag tar bort namnet tills dess det finns mer info helt enkelt, hoppas du inte har något emot att jag går in och skär i din kommentar med.

     1. Helt OK. Jag kommer att publicera det eftersom det ingår i en kedja. Och jag tror uppriktigt talat inte att ”NN” har särskilt mycket emot att hans namn används på det här sättet heller.

 2. Det var väl ingen ”medlememslista” heller, det var väl en databas med folk som gjort intresseanmälningar på hemsidan? Alltså eventuellt, potentiella medlemmar.

  1. Ja, verkar som att det var alla möjliga som kan ha kontaktat dem för information på deras site (man kan ju tänkas vilja ha info av många skäl). Det gör det nästan i mina ögon lite bättre för det tar lite ”värde” från listan. Det är förstås jobbigare på ett personligt plan för den stackare som bett att få uppgifter till skolarbetet.

 3. Jag tycker det är otroligt lågt att publicera medlemmar eller om det är intresseanmälningar. Spelar igen roll vilket parti det är, det är lågt.

  Nu är dom i riksdagen. Låt de tala ut och föra sin politik, det kan bli rätt avslöjande var de egentligen står.

 4. Tja jag tycker vi delvis fått ett facit i hand på vad alla sorters motkampanjer mot SD gav för resultat. De nådde ett röstetal som översteg vad de flesta opinionsundersökningarna visade sedan över 8 månader tillbaka.
  Visst det kanske en valanalys kan visa noggrannare om det var så att just anti-SD-kampanjerna var det som gav effekten. Men vanlig enkel insikt i vad som händer när man kraftigt angriper en grupp ger för resultat borde vara känd bland de flesta.
  Och man sänker inte viljan eller övertygelsen för gruppen, tvärtom man stärker den. Dessutom drar man med stor sannolikhet med sig en del tveksamma till gruppen.

  T.o.m de etablerade partierna mumlade på valnatten att de nog borde ha tagit sakfrågorna med SD för att plocka ned dem. Hade de gjort det på ett sakligt sätt så hade vi troligtvis inte fått in dem i riksdagen. Men att kalla dem för outbildade korkade rasister är inte konstruktivt utan snarare kontraproduktivt, vilket vara ett skäl till att jag inte ville stödja de-sidan. Om jag hade rätt eller inte kan man kanske ifrågasätta men resultatet talar nog för sig själv.

  Dessutom vet jag från en del jag känner vad som fick dem att rösta på SD och det vara just motkampanjerna. Med tanke på att SD fick 16% av riksdagsrösterna i min kommun så är det svårt att undvika deras anhängare. Störst stöd i hela landet fick de från min kommun. Så nu får man skämmas igen för att bo här. Kommunalt gick de ännu bättre, inte så det syns i statistiken för vi har ett lokalt parti med samma åsikter och de tillsammans nådde över 20%.

 5. Va du är hatisk Magnus :)

  Skämt å sido så håller jag med dig till fullo. Den fredliga demonstrationen på plattan = klockrent exempel på demokrati.

  Spöa Federley eller lägga ut namn på SD register = brottsligt och bland det mest odemokratiska man kan göra.

  Det är ingen skillnad på de röster som SD fått mot de som V, M å S fått osv. Allt har gått demokratiskt till väga (hoppas jag iaf, tror ändå att det är förhållandevis lite valfusk i sverige).

  Jag tror stenhårt på att SD inte fått i närheten så många röster om man bemött deras politik sakligt och aktivt, och belyst vad de står för. Jimmy Åkesson är en mycket duktig politiker (måste erkänna att han imponerade hos Ekdal igår). Men jag tror ändå att många av deras väljare sett igenom den ”politiska skickligheten” om alla andra partier belyst deras sakfrågor i debatter och via andra kanaler.

  Oerhört trist med SD i riksdagen. Men minst lika trist med de grupper som tar till odemokratiska och olagliga metoder!

  /J

  1. Tycker det är trist att dagstidningarna direkt nappar på sånt här med, finns i mina ögon ingen anledning att länka till såna siter.

 6. Man har sett att demokratin fungerar i valet iallafall
  Men samtidigt så är de demokratins svaghet att man kan få in både kommunister och sverigedemokrater i riksdagen tyvär..
  men hellre de än diktatur..

  1. Jag håller helt med dig, dessutom tycker jag nog t om att det hör till det viktiga i en demokrati att sådana som SD faktiskt får komma till tals. Även om deras åsikter smakar riktigt illa så ska vi komma ihåg att många gånger kan även riktigt bra åsikter vara impopulära (säger inte att det är så i det här fallet).

 7. Pingback: Kommenterat och delat 2010 25/9 | Utveckling, kreativitet och Helsingborg
 8. …fast nu är det väl knappast så att motkampanjerna förts av de andra partierna? Utan snarare av minst lika farliga gräsrotsrörelser som t.ex SUF som med sina fascistiska metoder försöker censurera sina meningsmotståndare genom att störa deras torgmöten etc.

  Det man kan kritisera riksdagspartierna för däremot är att de har varit för fega för att ta upp debatten med SD. Hur farligt kan det vara? SD har ju definitivt en poäng i att integrationspolitiken är fullkomligt misslyckad, men deras lösning är lika produktiv som en läkare som vill bota en migrän genom att kapa vid halsen… Deras argument är ju löjligt enkla att slå hål på, så jag förstår inte vad politikerna är så rädda för?

  Kanske är det samma sak som att en fotbollsspelare blir nervös vid en straff. Det är ju MENINGEN att de ska slå in i ett i stort sett öppet mål…

  1. Så kan det säkert vara, jag tror däremot att några år i riksdagen kommer göra jobbet automatiskt, vi kommer få se vad de faktiskt gör där och det borde rimligtvis slå hål på partiet.

   1. Iofs bryr mig inte särskilt om att slå hål på partiet. Att partiet överhuvudtaget finns är ett symptom på ett existerande samhällsproblem, på arbetslöshet, stora klasskillnader och kraftig segregation. Man skulle nästan kunna säga att det är ett folkhälsoproblem, att folk lever isolerade, i rädsla och en känsla av otrygghet.

    Men hur man ska lösa det är en annan diskussion…

 9. under ww2 hade man i sverige rasrenhetsinstitut.. man inrättade oxå vårdkliniker där folk som inte platsade i det rena samhället dog under krigsåren mitt i sverige.. under socialdemokratins flagga helt öppet.. man sympatiserade med tyskarna kanske just pga att det var i sverige före krigsåren som man studerade rasrenhet i sverige.. vem vet kanske till och med adolf var här och läste.. finansierat av socialdemokratisk regering men det tystar man ner idag..

  1. Vet inte om jag tycker att rasbiologiska institutet är något som är direkt nedtystat men det är klart att det kan vara värt att nämnas med jämna mellanrum.

 10. Hejsan Magnus

  Min namne och du har nagon god poang. Sverige har blivit en sorts enpartistat, ala gamla Sovjet med 7 partier som i stort ar helt lika.
  Det handlar bara om arbete for dessa funktionarer – och naturligtvis gick de i taket nar de blev av med sina arbeten.
  SD forsvarar det enda vi har namligen SVERIGE och detta arma land ar idag utsatt for en inre attack mot sig sjalvt, obegripligt men sant.
  Gamla laser vi in, de far ett halvt agg pa sin hojd till frukost, flickor slangs ut fran balkonger, valdtakterna ligger nastan hogst i varlden, pengarna rasar ut till manniskor som inte tjanat ihop dem.
  Jag kan garantera att i nasta val blir det minst 15-20 % nar galenskapen lagt sig och folk i allmanhet borjar inse att de utsatts for en medial logn pa hogsta niva.
  Men det ar tunga krafter vi kampar emot.
  Invandringen ar idag en av Sveriges storsta industrier med arbete at massor av rena oduglingar.
  Hoppet finns numera i form av SD och snart ser alla att Danmark och t.ex Kanada har en riktig politik och vi kommer snart efter.
  For inte tusan ar Finland, Norge, Danmark och Kanada nagra barbarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *