Piratpartiet och Foliehattarna

Anna Troberg har tagit över partiledarrollen i Piratpartiet, något som jag tror är väldigt bra. Falkvinge ska ha all heder för att han dragit igång partiet men på senare tid har han varit mer av ett kvarnhjul som partiet tvingats släpa på. Att slänga ut den första partiledaren är förstås ett stort steg för ett parti och det är ett tecken på mognad. Nästa stora steg måste bli att rensa ut foliehattarna.

Miljöpartiet lyckades bli av med tomtarna med kottar i skägget, jag har ingen aning om hur men jag gissar att det var genom att lägga förbundsmötet samtidigt som fältbiologerna hade granrunkardagen eller något sånt (ta inte illa upp, jag har ingen aning om huruvida fältbiologer runkar granar eller inte). Piratpartiet behöver göra samma sak. För en chans i nästa riksdagsval krävs att man skurit bort de många foliehattar som attraheras av partiet.

Ok, FRA är verkligen inte bra, IPRED är värdelöst men att springa runt och skrika att det är CIA som infört det för att ta svenskarna ett steg närmare tankekontroll är foliehatteri. Det är dags för partiet att växa upp. Ni behöver inte slänga ut foliehattarna ur partiet, ni måste bara begränsa deras inflytande. Jag tror dessutom att det kan göras på samma sätt som MP blev av med sina tomtar och troll. Om ni ser till att ha årsmöte samtidigt som Arkiv X-maraton på Sci Fi Channel eller när 7 of 9 är på besök i Sverige ska det vara löst.

10 svar på “Piratpartiet och Foliehattarna”

    1. Ja det är något man kan vinna val på, tror till och med hon gick om Uhura som populärast i Star Trek och det är fan inte lätt att slå en 60-tals ikon.

    2. Tja Björn, du skulle kanske passa i den men knappast jag. :-)
      Visst vore det bra om en del foliehattar försvinner ur PP. Det finns några tvättäkta där som är riktigt extrema. De som tror att HAARP orsakar jordbävningar och annat sattyg. Tror på Chemtrails och NWO.
      Jag har haft en hel del duster med foliehattar genom åren. De gick igång ordentligt när de ramlade ned lite döda fåglar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *