Om

Magnus Bråth och en tonfisk

Jag som skriver på Nakna Sanningen heter Magnus Bråth. Det här är min lite mer privata blogg så jag kan skriva om nästan allt möjligt. Mer professionellt skriver jag om sökmotoroptimering på Sökmotorkonsult.se.

Magnus Bråth

Jag har lyckats få det väldigt bra i mitt liv. Jag har ett kanonjobb på Pineberry där jag ansvarar för vår sökmotoroptimering. När jag arbetar sitter jag inte så som alla andra på Pineberry i Stockholm däremot utan i Costa Rica dit jag nyligen flyttat. Efter 1 år på Malta hamnade nämligen hustrun och jag i hennes hemland. Här sitter jag i hemmakontoret i vårt nya hem och bloggar och arbetar.

Lite om min bakgrund
2002 till 2003 arbetade jag på Enheten för Marknadsföring, Omvärldssamverkan och Rekrytering (MOR) på Uppsala Universitet. Här tog vi fram sätt för Universitetet att rekrytera nya studenter. Enheten var aldrig någon vanlig marknadsföringsavdelning utan snarare en utvecklingsavdelning för nya och bättre metoder att rekrytera studenter. Vi genomförde en lång rad pilotprojekt och de som fungerade väldigt bra fick tas över av en passande avdelning på Universitetet.

Runt i kring här är det uppblandat med en massa studier och andra konstiga småjobb som inte är så intressanta men 2006 startade jag mitt företag Tankafritt.nu. Jag hade kvar Tankafritt ända till början av 2009 även om jag då egentligen livnärt mig på annat ett längre tag. Numer finns Tankafritt inte som annat än site och har varit inaktivt i ett år. Om du vill läsa mer om det så är det enklaste att Googla eller kolla någon av presslänkarna som finns på siten.

I samma veva drog jag också igång Sökmotorkonsult, ett företag som erbjöd sökmotoroptimering på konsultbasis, man kunde kanske gissa det på namnet. Efter ungefär ett år av konsultande sålde jag det företaget till det som senare skulle bli Pineberry och där hittar man mig nu. 


Nakna Sanningen
Nakna Sanningen började som en blogg där jag kunde kommunicera med medlemmar och andra som var intresserade av Tankafritt.nu. Den hade tidigare ett ännu sämre namn så jag tänker inte ens berätta vilket. Nakna Sanningen låter kanske som ett ganska sketet namn det med men det har fungerat bra, särskilt som bloggen numer inte har någon anknytning till något företag utan är min personliga lekplats. Här skriver jag om all sånt som intresserar mig och det kan förstås bli en rejäl blandning, jag är intresserad av så väldigt mycket.
 

2 svar på “Om”

  1. Pingback: LänkJuice « PåRiktigt
  2. Pingback: Mer kärlek! | Nanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *