Det går framåt med bloggen

Det är mycket arbeta att få ordning på en gammal blogg. Särskilt på en så pass stor och bortglömd blogg som den här. 729 poster med mer än 10 år av historia.

Som du kanske kommer ihåg så importerade jag min gamla blogg Nakna Sanningen in i den här. Bloggen har under de tio åren den funnits hållit väldigt blandad kvalitet och de senaste åren har den mer eller mindre stått helt stilla. Det betyder att det behövs en hel del upprensande, särskilt med tanke på att jag vill sökmotoroptimera den.

Från början började jag helt enkelt tugga mig igenom poster i kronologisk ordning men det känns som att det inte är riktigt vettigt. Därför har jag börjat ta mig igenom kategorierna en i taget, utifrån hur viktig jag upplever att de är. Den allra första jag arbetar med är Sökmotoroptimering. Eftersom det finns flera olika bloggar ihopmosade till en så har det funnits olika kategorisering och taggning vilket skapar lite problem och så har det behövts rensas bland posterna. En del är verkligen gamla och dåliga.

Förhoppningen är att bloggen någon gång i framtiden ska kunna bli så stor som den var när det var som allra flest besökare. Tveksamt om det är möjligt däremot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *