Foto

Jag har på senaste tiden ägnat mig väldigt mycket åt foto. Jag reser runt en hel del och det resulterar i en hel del bilder. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av de foton jag tagit, inte bara för beskådan utan även för att du ska kunna använda dom. Åtminstone i mitt eget bloggande har jag alltid behov av ett eller annat foto till bloggposten. Du kan fritt använda alla bilder jag tagit men jag vill att du uppger vem som tagit bilden när du gör det. Det bästa sättet är att helt enkelt länka till min fotosida här.

Jag hade tidigare ett galleri här men i flytten av bloggen gick det tyvärr sönder. Det allra bästa sättet att hitta mina bilder nu är på min feed på Flickr.

 

Foto-fakta

Nästan alla bilder jag tar är tagna med min Lumix G2, till den har jag två objektiv, ett 45-200mm och ett vidvinkel. Jag är riktigt nöjd med kameran som är en klart prisvärd liten låda för amatören. Jag reser en hel del och kameran kommer i princip alltid med, därför hoppas jag kunna dela med mig av bilder från hela världen.

Ett svar på “Foto”

  1. Vilken trevlig och bra idé med att erbjuda bilder till den som behöver för sin blogg för den riktigt prisvärda kostnaden av en länk till din sida. Lycka till framöver med ditt fotograferande…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *